ainaYoga

ESDEVENIMENTS I TALLERS

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Curs enfocat al benestar, la salut i l’educació espiritual de l’ésser humà,Convida a connectar-se amb pensaments, paraules i accions positives, amoroses i compassives cap a l’univers. ç

Dissenyat i impartit per a Yoshio Hama i Mariangel Romero, consta d’un Programa Multinivell i un Programa Avançat:

PROGRAMA MULTINIVELL
Dirigit a estudiants de nivell bàsic i intermedi, interessats en aprendre a abordar el ioga des d’una altra perspectiva.
L’ofrena, l’obediència i l’energia col·lectiva són les eines que prevalen com a guia absoluta d’aquesta pràctica, la qual cosa permet aconseguir la concentració i el focus necessari per silenciar les turbulències mentals i alliberar els bloquejos físics, portant això a descobrir altres estats de consciència.

El contingut de cada classe inclou lectura, exercicis bàsics de control de la respiració, cants devocionals, postures i variacions per a tots els nivells, tècnica d’execució i ajustos específics. Cada pràctica finalitza amb una relaxació profunda dirigida, i algunes sessions d’aquest programa seran ambientades amb música en viu.

Horaris:

  • De dilluns a divendres: de 18:30h a 21h
  • Dissabte i diumenge 9h a 12h

PROGRAMA AVANÇAT
Dissenyat per a estudiants avançats i professors de ioga que vulguin re-dimensionar la seva pràctica. En aquest nivell es busca la transformació i la realització interior utilitzant com a vehicle la devoció i la comunió cap a la via del autoconeixement.

Aquest programa ofereix tècniques avançades i assessorament en tots els aspectes del ioga, com ho són lectures aplicades al tema de la classe, exercicis de control de la respiració, postures avançades, transicions divertides i ajustos que li permetin al practicant aconseguir una postura, finalitzant cada pràctica amb el més important en aquest nivell amb una relaxació profunda (Ioga Nidra) i cants devocionals. Algunes sessions seran ambientades amb música en viu.

Aquest programa té l’objectiu que el practicant explori les seves capacitats, reconegui les seves habilitats i conquisti el seu límit amb gràcia i determinació a través d’una meditació activa i dirigida.

Horaris:

  • De dilluns a divendres: de 15:30 a 18h
  • Dissabte i diumenge: de 15h a 18h

Per inscriure’t, pots fer-ho directament aquí o bé a través de la recepció de YogaOne.