About 2022-01-19T15:24:35+00:00

ainaYoga

ABOUT

Sóc l’Aina, de Barcelona, i la meva gran passió és el ioga.

Des que el vaig descobrir no he deixat de practicar ni un sol dia. Perquè el ioga no és només una pràctica física, sinó que es porta dins, en la manera de viure, de relacionar-se i de ser.

Vaig començar anant a les classes de ioga que es feien al meu gimnàs de sempre, el DiR. Primer hi anava només un cop per setmana, després dos… fins que vaig conèixer el mestre Yiannis Andritsos que, amb la seva pràctica basada en Dharma Yoga, em va inspirar a profunditzar encara més.

Poc a poc vaig anar deixant les classes de fitness per a dedicar més temps al ioga. Llavors és quan vaig conèixer la Laura, companya de pràctica, qui ha estat clau en la meva vinculació a aquest món. Sempre li estaré agraïda.

I em vaig apuntar a YogaOne, el que seria el meu temple de ioga a Barcelona durant els següents anys… fins l’actualitat.

Aquí vaig cursar el Yoga Teacher Training de 500h sota les ensenyances del mestre Om Ram (Jordi Canela), obtenint el títol internacional de professora de ioga, acreditat per Yoga Alliance. I tot seguit vaig realitzar el curs d’especialització en Dharma Hatha Yoga a YogaOne. Sens dubte una etapa transformadora, amb grans mestres d’arreu del món com a referents per a seguir avançant en aquest camí i poder-lo compartir amb tanta gent com sigui possible, sempre des de la humilitat i la bondat.

De seguida vaig començar a donar classes de ioga a Barcelona com a professora de Hatha, Dharma, Vinyasa i de meditació, combinant-ho amb la meva ocupació professional de gerent i programadora web a la meva pròpia empresa WeWeb.

A YogaOne he tingut la oportunitat, a més de donar classes, créixer espiritualment i avançar en la meva pràctica de ioga, de conèixer alguns dels mestres de ioga més reconeguts del món, com Andrei Ram, Petri Räisänen, Manju Pattabhi JoisSimon Park, Twee Merrigan Yoshio Hama.

El març de 2017 vaig tenir l’oportunitat de conèixer el mestre de ioga mundialment conegut Sri Dharma Mittra, durant un taller intensiu a Londres. Vaig poder gaudir i aprendre directament d’un gurú, d’un mestre de mestres, no només com a professor sinó com a persona.

El 2018 vaig entrar a formar part de l’organització del Global Yoga Congress, un congrés de ioga a Barcelona que muntem cada any.

I el setembre de 2021 vaig obrir el meu propi estudi de ioga a Barcelona: YogaOne Surya, on hi continuo donant classes de ioga actualment, a més d’impartir diferents tallers i formacions.

Més enllà del ioga

La meva inquietud per a viatjar des que sóc petita, juntament amb l’amor per la Naturalesa, m’ha dut a aficionar-me per la fotografia. D’aquí els meus dos comptes d’Instagram: @twainona, on publico fotografies de paisatges i dels meus viatges; i @surya_devi_yoga, amb fotos relacionades amb el ioga.

També he creat el web ainablog.com, un blog personal on explico els viatges que he fet, per tal de compartir informació d’interès dels països que conec i facilitar la organització dels viatges a tothom qui m’ho demani.

I és que ajudar em fa feliç 🙂