ainaYoga

CLASSES DE IOGA

Classes 2017-09-23T18:30:33+00:00

Classes de Vinyasa i Dharma Yoga

Classes de ioga dinàmic per a tots els nivells.

Comencem amb senzills exercicis de control de la respiració (pranayama), seguit de diverses seqüències d’asanes per a treballar la concentració i la unió ment-cos a través de l’exercici físic i la respiració conscient. Es treballa tota la musculatura i articulacions del cos, mostrant sempre les postures base i oferint variacions avançades, finalitzant amb uns minuts de relaxació per a assimilar els beneficis de la pràctica.

Apte per a tothom, ja tinguin molta o poca flexibilitat.

Classes particulars de ioga

Classes particulars de ioga per a tots els nivells i totes les edats. Classes individualitzades o en grups reduïts.

Es tracta d’adaptar la pràctica a les necessitats de cadascú, respectant els seus límits i realitzant les postures de ioga més beneficioses per a guanyar flexibilitat, millorar la forma física i/o alleugerir molèsties de possibles lesions.

Ideal per a persones que estan començant, que tenen poca disponibilitat horària i/o lesions concretes.

Classes de ioga per embarassades

Classes particulars de ioga per a embarassades, des del 1r trimestre fins el moment del part.

Indicat començar les classes el 1r trimestre només les dones que ja hagin practicat ioga abans de l’embaràs. En cas contrari, millor començar a partir del 2n trimestre.

Classes individualitzades o en grups reduïts, per a tots els nivells. Adapto la pràctica a les necessitats i flexibilitat de cadascú, realitzant les postures de ioga més beneficioses per augmentar l’obertura de caderes, alliberar tensions musculars i millorar la respiració, afavorint l’increment de l’oxigenació de la sang i del bebé. Es treballen també exercicis de respiració per a preparar-se pel part, ajudant a reduir el dolor de les contraccions i la durada de la dilatació.

Comença a fer ioga amb mi!
Vine a provar una de les meves classes de ioga o escriu-me si vols que fem una classe particular.

Contacta’m