ainaYoga

ESDEVENIMENTS I TALLERS

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

MÚSICA – MEDITACIÓ EN MOVIMENT – ART

Experimenta el poder que la música, el moviment i l’art tenen sobre les nostres vides, mitjançant diverses pràctiques / rituals:

RITUAL 1 – Encarnem el poder del moviment i el so

Experimenta la pràctica sanadora de Prana Flow Yoga (creat per Shiva Rea) amb la meditació en moviment i els efectes curatius dels cants i música en directe de la mà de Ravi Ramoneda.
Imparteix Mirian Alonso.
DURADA: 1h 30min

RITUAL 2 – Celebrant el teu poder creatiu

A través de les arts plàstiques, portarem l’experiència del Ritual 1 a nostres llenços, connectant amb el nostre ésser creador més pur. Sentirem i expressarem de manera conscient la nostra creativitat mitjançant la pintura i el collage.
Imparteix Maria Errehache
DURADA: 1h 30min

El RITUAL COMPLET inclou tota l’experiència + 1 Cold pressed juice de benvinguda.

QUÈ ÉS

Free Spirit és una experiència per a CONNECTAR amb la importància de la pràctica conscient de rituals, en el teu dia a dia, i sobre el que fas en la teva vida. TRIAR teus propis rituals i desenvolupar-los t’alinea amb el que és més important per a tu, i et permeten PROGRESSAR.

OBJECTIU

Amb aquesta experiència volem que gaudeixis i trenquis qualsevol barrera o limitació que creguis que en aquest moment està present en la teva vida. Volem que connectis amb tu mateix i que experimentis els beneficis de desenvolupar rituals propis com a forma d’expressió per al teu progrés.