ainaYoga

ESDEVENIMENTS I TALLERS

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Snatam Kaur torna a Barcelona els dies 10 i 11 de març de 2018!

El Tour de Snatam Kaur “Light of the Beloved” portarà la seva música, alegre i estimulant, en el qual tocarà noves composicions i cançons dels seus meravellosos àlbums devocionals. Les gravacions intemporals de Snatam Kaur, com Prem, Grace, Anand, The Liberation’s Door i Light of the Naam, han aportat una inspiració i un profund sentit de la pau a tot el món amb la seva captivadora combinació de mantres sagrats tradicionals i amplis escenaris musicals que combinen influències orientals i occidentals.

La millor manera d’experimentar la música, la calidesa i la saviesa de Snatam Kaur és viure un concert en directe.

La puresa de la veu de Snatam Kaur sorgeix no només del seu talent musical, sinó també del seu reflex audible d’una vida de devoció espiritual ferma i el servei incansable a la humanitat -que inclou des d’alimentar a membres empobrits de la seva comunitat, fins a ajudar a les víctimes del terratrèmol a Nepal i als refugiats Sirios a Grècia a través del seu paper de membre del Consell de la Fundació Sat Nam. Tota aquesta compassió en acció és palpable i present a l’Auditori quan canta.

“El concert és una ocasió per a que la gent desperti en el seu interior el poder del Mantra”, diu Snatam Kaur; “Enamorar-se dels mantres i experimentar-los en la forma més pura que podem presentar. Amb aquests concerts, espero connectar amb la gent perquè tingui un sentit de la llum i l’amor. Això és molt important en aquests dies, tenint en compte el clima polític i els desafiaments ambientals que enfrontem. Cantar junts en aquests entorns és curatiu i molt poderós per alleujar l’estrès i la tensió, que crec que és bastant comú per a tots nosaltres en l’actualitat. És una gran manera de trobar aquesta pau de nou”.

Snatam Kaur és una cantant nord-americana, activista per la pau, nascuda en la tradició Sikh i del Kundalini Yoga. Té una capacitat admirable de transformar els cants tradicionals de l’Índia en un so contemporani que profunditza en l’oïda moderna i desperta un anhel ancestral en l’ànima. Durant més de vint anys, va estudiar i créixer amb el seu mestre espiritual, Yogi Bhajan, aprenent l’essència de Naad Yoga, una forma de ioga centrada en el son sagrat. El centre d’aquesta pràctica és una experiència essencial de la pau i la cura que ha ajudat a la seva música a ser accessible a la gent de tots els àmbits de la vida. Snatam Kaur ha ensenyat i compartit Naad Yoga, Kundalini Ioga i meditació a través dels seus CD, concerts i tallers durant els últims divuit anys com a part del seu compromís de donar a la gent eines per a una experiència diària de pau interior. El seu nou llibre “La llum original. La pràctica matinal del Kundalini Ioga” és una guia compassiva i de suport per a crear una pràctica espiritual diària i personal.

Per a saber més sobre els seus concerts, tallers i llibres, visita la seva pàgina web www.snatamkaur.com.