ainaYoga

ESDEVENIMENTS I TALLERS

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

L’Ambra va ser la ballarina principal del Ballet Reial de Birmingham. Va començar amb el ioga per tal de recuperar-se de les lesions que li va provocar l’exigent règim d’entrenament propi de les ballarines professionals. A part de convertir-se en un hobby, es va acreditar com a professora per ajudar a millorar i prolongar la seva carrera professional. Lentament al llarg dels anys es va enamorar de les parts més subtils i espirituals de la pràctica.

L’ensenyament de l’Ambra és divertit i espontani, hereu del llinatge de Larry Shultz, Ana Forrest i Sri Dharma Mittra. El seu objectiu és guiar als altres perquè també puguin experimentar els nombrosos beneficis sorprenents del ioga al cos, la ment i l’ànima.

DISSABTE 10.00 a 13.00: Introducció al llinatge del Dharma Yoga

En aquest taller, l’Ambra ens guiarà a través d’una sèrie de tècniques que inclouen asana, pranayama, meditació i comprensió de les principals ensenyances del mestre Sri Dharma Mittra.
Explorarem les variacions de les postures (que no es poden trobar en cap altre llinatge) i ens donarà instruccions sobre com fer els passos per adquirir-les.
El mètode uneix moltes ensenyances per apropar tots els estudiants a l’objectiu de l’auto-realització.

DISSABTE 16.00 a 18.00: MAHA SHAKTI

Aquesta és una pràctica d’estil obert de Dharma Yoga. Tothom hi és benvingut.
El Dharma Ioga és un sistema de ioga Hatha-Raja clàssic. Una pràctica devocional que posa èmfasi en adquirir bona salut, una ment clara i un cor amable.
Es proporcionaran moltes variacions i modificacions per fer que la pràctica sigui accessible a tots, creant una atmosfera col·lectiva i devocional on els estudiants tinguin la capacitat de comprendre el seu potencial infinit.

DIUMENGE 10.00 a 13.00: MAHA SADHANA

La pràctica tocarà tots els aspectes del Ioga a través del sistema clàssic de Hatha-Raja, proporcionant tècniques de respiració per a calmar la ment, dinamitzar el cos i els chakres, així com mantres curatius (vibracions sonores) per a estimular la glàndula pituïtària i la consciència subtil. La seqüència Shiva Namaskara tonifica i enforteix el cos físic. Després de tot aquest esforç, practicarem una meditació guiada en una relaxació profunda: yoga nidra per a recarregar i rejovenir tot el sistema físic i mental.
El programa culmina amb l’alegre firma de Sri Dharma Mittra ASANA SATSANG JAM: tots els estudiants s’uneixen en un gran cercle a fer Kirtan (cantar) i qui ho desitja surt al mig del cercle a oferir alguna postura a la resta del grup.

DIUMENGE 16.00 a 19.00: HOLLOW BACK

En aquest taller desglossarem una de les formes més emblemàtiques del llinatge de Dharma Mittra, el HOLLOW BACK. Treballarem sobre les pràctiques correctes de mans o avantbraços, posicionament corporal i una àmplia gamma de trucs dissenyats per ajudar a progressar amb flexibilitat, força, estabilitat, resistència muscular i equilibri.

La columna vertebral toràcica és una àrea que sovint no té mobilitat. La bellesa del Hollow Back és que ens permet aïllar el pit superior, protegir l’esquena baixa i fer-nos sentir una obertura gloriosa al cor, fins i tot quan no es té flexibilitat a la columna vertebral. Un sorprenent contrapunt per a les persones que passen el dia en una posició encorbada treballant davant l’ordinador, conduint o assegut.

Per a desenvolupar la confiança utilitzarem la paret i treballarem per parelles.

Obert a TOTS ELS NIVELLS.

No ho dubtis, serà una experiència única!!!

PREUS:
UNA SESSIÓ -35 EUROS
TOT EL  CAP DE SETMANA -120 EUROS